nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Ábrándos hétvége – Szerelmi horoszkóp 2024. szeptember 14-15.

Az eső hullhat, csak a könnyeitek nem!

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármennyire is szeretnél már a célodnál lenni, valószínű, hogy nem érheted el egyetlen ugrással, bármennyire elrugaszkodsz is a földtől. Idő kell és türelem. Ha megbízol kedvesedben, egységben tölthetitek a hétvégét.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy úgy érzed, bátorításra van szükséged, de bízz magadban. Gondosan válogasd meg szavaidat, mert ezzel tisztán közvetítheted kedvesed felé a legszebb érzelmeidet. Sőt, szavak sem kellenek, bízd magad kreatív fantáziádra.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szavaid összekötő hidat képezhetnek közted és kedvesed között. Csak arra ügyelj, hogy legyen mögöttük megfelelő mélység és szerelmes érzelem. Ha ez hiányzik, párod tudni és érezni fogja…

Szerelmespár esőkabátban

Fotó: Getty Images

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kedvesed segíthet abban, hogy begyógyítsd sebeidet. Adj magadnak elég időt a lábadozásra. Ha kint tombol is az ősz, kuckózzatok be és bújjatok össze. Nyugodj meg és nézz bizakodva a jövőbe.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A megfelelő párbeszéd a legegyszerűbb összekötő kapocs lehet köztetek. Mindenképp vedd komolyan párodat, legyen súlya az ő szavának is. Ez még nem veszélyezteti azt, hogy te vagy a főnök!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Beengedheted az ábrándos hangulatot közös hétvégétekbe. Jöhet a lazulás, felhőtlen öröm is, nem lenne jó, ha a hétköznapi ügyek, a piszkos anyagiak vagy a munkahelyi problémák közétek álljanak.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Álmok és ábrándok segítik kapcsolatotok harmonizálását. Ne engedd, hogy bármi elrontsa jókedveteket, ahányszor csak tudod, nevettesd meg kedvesedet. Ne engedd, hogy prózai dolgok most közétek álljanak.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ábrándos, mély érzelmeidnek átadhatod magad, de ne engedj a féltékenység örvényének, nehogy a mélybe rántson. Az esetleges ellentétet az elején kéne megfogni, nehogy parázs vita alakuljon ki belőle.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Öröm, jókedv, vidámság várhat benneteket hétvégén, ráadásul te magad is jó formában lehetsz. Őrizd meg ezt a derűt mind a két napon, és he engedd, hogy bármilyen történés vagy hatás kibillentsen belőle.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tüzes hétvége jöhet, próbálj ráhangolódni még úgy is, hogy ez nem igazán a te tereped. A gyengédségnek és a kitüntetett figyelmet igazán értékelné kedvesed.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Gondold végig, hogy mit kell fejlesztenetek ahhoz, hogy elképzeléseitek maradéktalanul megvalósuljanak. Valósítsátok meg romantikus álmaitokat, legalább miniben vagy legalább az első lépést!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Romantikus ábrándozásaidnak is helye lehet a hétvégén. Merj álmodni és merd meg is valósítani álmaidat kedveseddel. Most tüzes energiákat kaphattok, merj átlényegülni ennek segítségével.

Ez is érdekelhet Állat jelent meg álmodban? Ezt jelenti Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top