nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiket segít az ősz anyagilag

Csillagjegyek, akiket segít az ősz anyagilag

A következő csillagjegyeknek szó szerint jövedelmező lesz az ősz.

Mérleg

A te szerencsés pénzügyi időszakod most érkezik, most nagyon kedvező események az életedbe. Lehet, hogy valami egészen újba is bele kell vágnod ebben az időszakban, tanulás, vagy hosszabb külföldi utazás, amitől ne rettenj vissza! A munkahelyeden is érhetnek pozitív meglepetések, változások, hiszen a főnökeid nagyon elégedettek a munkáddal, amit meg is jutalmaznak! A lényeg, hogy ne szédítsen meg az anyagi jólét, figyelj a határaidra!

Csillagjegyek, akiket segít az ősz anyagilag

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A karrierben, pénzügyekben és még a magánéletben is egyre jobban mennek majd a dolgaid. Bátran vágj bele a nagy változásba akár munkahelyváltás, akár egy olyan dolgokba, amit eddig azért nem mertél meglépni, mert nem volt anyagi háttered. Ilyen problémád most nem lesz.

Oroszlán

Egy régóta várt lökés érkezik a pénzügyeidben. Most kell egy kicsit többet foglalkoznod az anyagi ügyekkel, nézd át a befektetéseket, hiteleket, hogy minden rendben legyen, de fektess hangsúlyt az egészségedre és a családodra is! Minden a lehető legjobban alakul majd ebben az évszakban, csak rajtad áll, mit hozol ki belőle!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top