nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek mindig derűlátók

Ezek a csillagjegyek mindig derűlátók

Ezek a csillagjegyek lelkesek, optimisták, nyitottak és nagyon pozitívak.

Oroszlán

Az Oroszlán nagyon könnyen és szívesen ismerkedik, könnyen beszélget bárkivel, bármilyen témáról. Mindig arra törekszik, hogy a lehető legjobb kapcsolatokat kösse és ápolja a barátaival. Azt sem szégyelli megmutatni, mennyire hisz bennük, mennyire fontosak a számára. Nagyon szerethető csillagjegy, és még akkor is próbál mindenkor pozitívan gondolkodni, amikor nem a legjobb dolgok történnek vele. Mindig próbál úgy lavírozni, hogy a pozitív hozzáállását ne veszítse el.

Ezek a csillagjegyek mindig derűlátók

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérleg számára talán nincs is fontosabb, mint a szerelem és a párkapcsolat. Nagyon romantikus típus. Soha nem verseng, soha nem akar másokat legyőzni. Ő a született diplomata. Bámulatosan képes a vitákat elsimítani. Nála a kulcs az egyensúly. Inkább a dolgok szebbik oldalát akarja látni, keresi a jót, a pozitívumot mindenben. Nála a pohár biztosan félig tele van, ezért az sem véletlen, hogy nagyon sokan szeretik őt. Vonzó és elragadó a személyisége, pozitív a kisugárzása, az optimizmusa verhetetlen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top