nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik nagyon élik az ősz energiáit

Csillagjegyek, akik nagyon élik az ősz energiáit

Ezek a csillagjegyek ősszel érzik magukat a legjobban.

Rák

A szeszélyes őszi időjárás tökéletesen megegyezik a Rák állandóan változó érzelmeivel, míg az évszak hűvössége ellensúlyozhatja a gyakran forrongó lelkét. Az ősz számára előrehaladást jelent, amit a Rák mindig örömmel vesz.

Csillagjegyek, akik nagyon élik az ősz energiáit

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

Az örök pozitív Nyilas ősz végi, téli jegy, pont ezért, ahogy az idő közeledik a születése dátumához, egyre inkább kezd megtelni élettel. Habár szereti a tavaszt is, ami az újrakezdésről, új dolgok megismeréséről szól, de az ősz is közel áll hozzá. Tény, a Nyilas szeret nyüzsögni, de ősszel még inkább úgy érzi, kint, a természetben a helye, őt feltölti ez az évszak.

Kos

A Kos tavaszi jegy, mégis ősszel érzi magát elemében. Van valami a hűvös őszi szélben, ami rabul ejti, és a levegő változása új lehetőségeket tartogat a számára, amitől úgy érzi: bármire képes, bármit el tud érni. A mindig aktív Kos ősszel a legdinamikusabb, és ami mások szerint az elmúlásról szól, az neki az újrakezdést jelenti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top