nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Extra erőt ad a növő Hold – Heti holdhoroszkóp 2024. október 9-15.

A héten sokféle dologban és tevékenységben támogat minket a holderő.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – október 9.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas, 11:38-tól Bak

Lelkes, pörgős délelőttre számíthatunk, ha valamibe nagyobb energiát kéne tolnunk, azt most tegyük meg. Délutánra maradjanak a gépiesebb, kisebb erőkifejtést, de kitartást igénylő feladatok. Ha reálisan és akár hosszabb távra szeretnénk tervezni, azt is inkább délutánra időzítsük.

CSÜTÖRTÖK – október 10.

A Hold: nő
Jegy: Bak

Érdemes ma végiggondolnod, hogy milyen életmódbeli változás tenne jót. A mai étkezéseknél válogasd meg úgy a fogásokat, hogy minél több vitamint, hasznos anyagot juttass be a szervezetedbe. Nem kell böjtölnöd, de tartózkodj mindentől, ami nem tesz jót, ami túlságosan felpörget, ami elnehezít, ami hízlal…

PÉNTEK – október 11.

A Hold: nő
Jegy: Bak, 18:30-tól Vízöntő

Bár közelít a hétvége, sokat segíthetsz magadon, ha már ma átgondolod a jövő heti terveidet, sőt, érdemes végiggondolni akár az egész előtted álló időszakot egészen év végéig. Minél pontosabban határozod meg, hogy hová, meddig szeretnél eljutni, annál jobban tudsz majd időzíteni. Ne feledd kitűzni a mérföldköveket, melyek megfoghatóvá és beláthatóvá tesznek akár egy távoli célt is.

SZOMBAT – október 12.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő

Ma keressük lelkesen a lehetőségeket és bátran, de azért persze ne ész nélkül fogadjuk el, amit csak a sors felkínál számunkra. Érdemes mára baráti társasággal partit, összejövetelt szervezni, felnőttként sem ciki társasjátékokba vetni magunkat… De ha csak megbeszélitek a világ dolgait, az is elég lesz. Elbűvölhetsz mindenkit ötleteiddel, de azért légy óvatos, a megbotránkoztatásig nem kell elmenni.

VASÁRNAP – október 13.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő, 21:54-től Halak

A mai nap még mindig tökéletes a tegnapi programok folytatására. Menj társaságba, ha jó idő van, menjetek ki a természetbe. Töltődj fel mind az őszi színekkel, illatokkal, mind pedig szeretteid megtartó szeretetével. Ne sajnáld az együttlétre fordított időt, ezzel könnyebb is lesz kiszakadni a hétköznapok taposómalmából.

Hold előtt repülő sárkány - holdhoroszkóp

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – október 14.

A Hold: nő
Jegy: Halak

A mai nap nem igazán alkalmas arra, hogy utat törj, elindíts egy projektet vagy komoly pénzügyi döntést hozz. Inkább koncentrálj meglévő dolgaidra, azokban rendezz el mindent és igyekezz ezekben áramoltatni az energiádat. Hallgass megérzéseidre! Jusson figyelmedből minden apró részletre, javíts ki minden kis hibát.

KEDD – október 15.

A Hold: nő
Jegy: Halak, 22:35-től Kos

A mai nap tökéletes a tápoldattal való locsolásra, bár most már jóval kevesebbre van szükségük növényeinknek, mint tavasszal, az intenzív növekedés időszakában. A locsolásról azért ne feledkezz meg. Ha függőben lévő projekted van, abban igyekezz minden szálat elvarrni, hogy legyen elég tered és figyelmed, ha majd újakat kell beindítanod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top