nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Miben támogat a napokban a fogyó Hold? – Heti holdhoroszkóp 2024. október 23-29.

A finom és érzékeny Rákból a büszke Oroszlán jegybe vándorol a Hold, hogy aztán a rendszerető Szűz jegyében folytassa útját – részletesebben lásd a heti holdhoroszkópot.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – október 23

A Hold: fogy
Jegy: Rák

Otthonodban, családodban ma jó eséllyel teremthetsz bensőséges, jó hangulatot. Empátiád segíthet abban, hogy meg tudd őrizni a harmóniát, melyért a rokonok is hálásak lehetnek. Sajnos, a túlérzékenység miatt a sértődés is benne van a pakliban, ez pedig az egész napot elronthatja.

CSÜTÖRTÖK – október 24.

A Hold: fogy
Jegy: Rák, 07:26-tól Oroszlán

Az érzékenység mára átcsaphat önhittségbe, sőt önfényezésbe. Pedig enélkül is lehetsz ragyogó, aki kiváló tulajdonságaival emelkedik ki a társaságból. Igazán akkor fogják ezt értékelni a többiek, ha kellő szerénységgel párosul.

PÉNTEK – október 25.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán

Irányíthatod a mai napot, ami azért lenne szerencsés, mert elvarrhatod a szálakat, lekerekítheted feladataidat és így nyugodtan vághatsz bele a hétvégébe. Nem kell mindent neked személy szerint elvégezned, nézz körül, hogy hogyan és kinek tudnál delegálni legalább néhány feladatot.

SZOMBAT – október 26.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán, 17:49-től Szűz

A mai nap fejedelmien telhet, add át magad a pihenésnek, az élvezeteknek, sőt, akár egy kis pompa is beleférhet, persze annyi csak, amennyit lelkiismeretfurdalás nélkül megengedhettek magatoknak. Elég az is, ha különlegesebbet, illetve a lehető legjobb minőséget választotok akár valami kis dologban.

VASÁRNAP – október 27.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz

Éjjel átállítjuk az órákat, így ma egy órával többet aludhatunk. Utána viszont már kicsit szigorúbb napot tarthatunk, mint tegnap, például kivételesen jó a holdállás a ma nagytakarításhoz! Na jó, ha nem is takarítasz egész nap, legalább valamennyi időt szánj rá, ma különösen hatékony lehetsz.

Fehér ruhás hölgy a Holddal

Forrás: Pixabay

HÉTFŐ – október 28.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz

Ha tegnap nem sikerült tisztítani, takarítani, még ma is ugyanolyan alkalmas erre az idő. Beleférhet egy kis lomtalanítás is, szabadulj meg nemcsak a szeméttől, hanem minden olyan dologtól, ami már selejtes, használhatatlan, megjavíthatatlan.

KEDD – október 29.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz, 05:30-tól Mérleg

Ma mindenképp szánj időt a szellőztetésre, akkor is, ha hűvösebbre fordul az idő. Néhány légzőgyakorlatot is érdemes beiktatni. Keresd a közös nevezőt másokkal és a békés megoldásokat, akár kompromisszumok árán is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top