nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek nagyon kevés barátja van

Csillagjegyek, akiknek nagyon kevés barátja van

A következő csillagjegyeknek nincs sok barátja, de akik vannak, azokért tűzbe teszik a kezük.

Kos 

A Kosok jellemzően intenzív, pörgős életet élnek, sok emberrel találkoznak és gyakran kerülnek a társaság középpontjába, ez azonban nem jelenti azt, hogy túlságosan sok barátjuk lenne. Sőt! A jegy szülöttei nagyon alaposan megválogatják, kiket fogadnak barátjukká, és bár másokkal sem kifejezetten elutasítóak, azokban a többség legfeljebb haveri vagy jó ismerősi szintig jut el náluk, ami a Kosok értékrendjében bizony határozottan más kategória, mint a barátság. Valódi figyelmet csak az igazi barátaiknak szentelnek, ők viszont minden körülmények között számíthatnak rájuk, igaz, ezt viszonzásként is elvárják. 

Csillagjegyek, akiknek nagyon kevés barátja van

(Fotó: Getty Images)

Bak

A Bakok kimért, hűvös viselkedése gyakran eleve elriasztja az embereket, miközben – ahogy annyi minden másban – a potenciális barátaikkal kapcsolatban is igen magas követelményeket támasztanak, mindezek eredményeképp pedig csak rendkívül kevesen kerülnek be abba a körbe, akiket a jegy szülöttei a barátjuknak mondanak. Aki viszont elnyeri a barátságukat, az egy életre szóló, megbízható barátra lel. A Bakok minden helyzetben stabilan állnak a barátaik mellett, akiknek érdemi tanácsokat és szükség esetén kézzelfogható segítséget is szívesen adnak.

via

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik csak magukat imádják Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top