nlc.hu
Horoszkóp
Skorpió hava: 5 dolog, ami jellemző a Skorpiókra

Skorpió hava: 5 dolog, ami jellemző a Skorpiókra

Szerintetek melyik a leginkább igaz?

Szenvedélyesség

A Skorpiók rendkívül szenvedélyesek mindenben, amit csinálnak, legyen szó munkáról, kapcsolatról vagy hobbijukról. Az érzelmeik intenzívek, és mindent teljes erőbedobással élnek meg.

Titokzatosság

Hajlamosak arra, hogy megtartsák maguknak az érzéseiket és gondolataikat, ezért gyakran körüllengi őket egy titokzatos aura. Ritkán mutatják meg, mi zajlik bennük, de rendkívüli érzékenységük miatt mindig figyelnek a háttérben.

Skorpió hava: 5 dolog, ami jellemző a Skorpiókra

(Fotó: Getty Images)

Kitartás

A Skorpiók soha nem adják fel könnyen, és ha egyszer elhatároznak valamit, minden erejükkel azon dolgoznak, hogy elérjék a céljaikat. Az eltökéltségük és akaraterejük különösen erős, ami miatt gyakran sikeresek a kihívásokkal teli helyzetekben is.

Intuíció

Kiemelkedő intuícióval rendelkeznek, könnyen megérzik a rejtett szándékokat és érzelmeket. Sokszor képesek felismerni a dolgok valódi lényegét anélkül, hogy bárki kimondaná azokat.

Védekező természet

A Skorpiók nagyon hűségesek és védelmezők a szeretteikkel szemben. Ha megbántják őket, rendkívül haragtartóvá válhatnak, és nem felejtenek könnyen, ami óvatosságra inti azokat, akik konfliktusba kerülnek velük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top