Horoszkóp

Ez jellemző rád, ha a személyiségszámod nyolcas

Az ábécé betűi lefordíthatók egyszerű számokra. A nevedben található mássalhangzók összeadásából keletkező szám a személyiségszámod. Megmutatja, milyennek lát a külvilág, mások hogyan vélekednek rólad.

A legkarakteresebb jellemük a nyolcas személyiségszámmal rendelkező embereknek van. Rendkívül erős meggyőzőképességed, reális gondolkodásmódod, gyakorlatias lépéseid azt eredményezik, hogy kiválóan boldogulsz a magán- és üzleti életben egyaránt. Csak akkor érzed jól magad, ha vezetői szerepet tölthetsz be, ha ebben korlátoznak, azt rosszul viseled.

A külvilág gyakran csak a karrierista és ambiciózus énedet látja benned. Számodra az is nagyon fontos, hogy mások elismeréssel tekintsenek rád, és folyamatosan dicsérjék tehetségedet és tudásodat. Ám az érmének van negatív oldala is, hisz gyakran túl sokat kockáztatsz és nagyot buksz, s ezt sajnos saját tehetségtelenségedként éled meg. Légy egy kicsit megfontoltabb és türelmesebb.

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top