Hozzávalók
- 1 csomag előre fagyasztott tortatésztaalap
- 1 csomag vanília cukormáz
- 2 csomag fehér színű dekorációs cukormáz
- ételszínező festék
- különböző színű dekorációs cukrok és mandula a díszítéshez
Elkészítés
- Melegítsd előre a sütőt 350 fokra, vajazz be egy nagy tepsit, és nyújtsd ki rajta ovális formájúra a tésztát.
- 20 perc alatt süsd aranybarnára a tésztát, majd helyezd egy tortaformára
- Ha kihűlt, akkor kezdődhet a díszítés: a dekorációs cukormázat helyezzük három különböző tálkába, és három különböző színű ételfestékkel keverjük ki
- A tésztát először kenjük meg a vaníliaréteggel, majd tetszés szerinti mintákkal díszítsük a különböző színű dekorációs cukormázakkal. Erre a rétegre jöhet aztán a szintén mintákban kirakott dekorációs cukor és mandula.
(Forrás: delish)