Mini répatortás, krémsajtos falatkák húsvétra

nlc | 2019. Április 10.
Tíz perc alatt összeütheted ezt az isteni, répatortás–krémes aprósüteményt.

Kellene a húsvéti asztalra valami édes aprósütemény a pogácsa mellé? Megtaláltuk a tökéletest! Ezek a mini répatorta-alapú, krémsajtos töltelékkel töltött szendvicsek egyszerűen ellenállhatatlanok.

Hozzávalók (kb. 36 darabhoz)

Elkészítés:

  1. Keverd össze a tészta száraz hozzávalóit. Külön verd habosra a vajat a cukrokkal, majd egyenként add hozzá a tojásokat és egy tk. vaníliát. Ezután forgasd hozzá a száraz hozzávalókat, végül pedig a répát.
  2. Egy tepsin formázz korongokat a tésztából és 175 fokon 6-8 percig süsd őket.
  3. A krémsajtot, a vajat és a porcukrot keverd simára robotgéppel. Add hozzá a vaníliát, majd a krémet töltsd nyomózsákba. 
  4. Ha kihűltek a sütik, töltsd meg őket a krémmel, és illeszd össze belőlük a szendvicseket. 

ifyougiveablondeakitchen

Exit mobile version