nlc.hu
Húsvét

Müller Cecíla süteményformája

Már sütikre is rányomhatjuk Müller Cecíliát

Így az országos tisztifőorvos is velünk lehet a húsvéti asztalnál.

Egy éve annak, hogy a járvány miatt felfordult az életünk. Lelkileg igen megterhelő ez az időszak mindenki számára, és – nem megfeledkezve arról, hogy mennyire komoly a helyzet – a humor az, ami átsegíthet a nehezebb pillanatokon. Ezt számos gyártó és forgalmazó is tudja, és egyéni megítélés kérdése, hogy egy-egy pandémiás árukapcsoláson sírunk vagy nevetünk-e. Mindenesetre, aki szeretné, Müller Cecíliát is meginvitálhatja a húsvéti asztalhoz, van már ugyanis olyan sütiforma, amivel az országos tisztifőorvos arcképét lehet belenyomni az édességekbe:

Persze aki akarta, már a karácsonyi asztalt is beboríthatta a magyar járványkezelés legemblematikusabb figuráival, egy magyar startup olyan formákat állított elő, amivel nemcsak Müller Cecília-süteményeket lehetett előállítani, de Győrfi Pál és a koronavírus is kapott formát, sőt, a nyunyóka szó is.

(via Blikk/Hvg.hu)

Müller Cecília

Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján 2020. április 10-én (Fotó: MTI / kormany.hu)

Húsvét járvány idején:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top