A nyúlhús nem számít gyakori vendégnek a magyar családok asztalán, ami nagy eséllyel azzal magyarázható, hogy a nyúl ránézésre aranyos állat, és az aranyos állatok húsát a legtöbben kevésbé szeretik fogyasztani, mint a nem aranyosakét. A nyúlhús nagyon finom, és ha valaki el tud vonatkoztatni a hosszú fülű nyuszik cukiságfaktorától, azoknak segít Gordon Ramsay, aki nyulat főz, és azt is megmutatja, milyen pofonegyszerű szétkapni egy egész nyulat a konyhában.
A szétvágott nyúlnak először a máját távolítjuk el, utána pedig jöhet a vese. Ezután a lábak levágása következik, és mehet is a vízzel teli fazékba, hogy ott forrjon egyet 45 percen át. Ez csak a bevezető, és aki a további részekre is kíváncsi, nézze meg Gordon Ramsay ínycsiklandó receptvideóját, és inspirálódjon egy nem mindennapi húsvéti fogáshoz.