nlc.hu
Húsvét

Gordon Ramsay pikk-pakk szétkap egy nyulat - videó

Gordon Ramsay megmutatja, milyen egyszerű szétkapni egy nyulat

A nyúl nemcsak csokiként nagyon finom, hanem a húsa is csodálatos. Sokkal jobb, mint a bolti csirke, ráadásul nagyon egyszerű szétkapni. Utóbbiban maga Gordon Ramsay segít nekünk.

A nyúlhús nem számít gyakori vendégnek a magyar családok asztalán, ami nagy eséllyel azzal magyarázható, hogy a nyúl ránézésre aranyos állat, és az aranyos állatok húsát a legtöbben kevésbé szeretik fogyasztani, mint a nem aranyosakét. A nyúlhús nagyon finom, és ha valaki el tud vonatkoztatni a hosszú fülű nyuszik cukiságfaktorától, azoknak segít Gordon Ramsay, aki nyulat főz, és azt is megmutatja, milyen pofonegyszerű szétkapni egy egész nyulat a konyhában.

A szétvágott nyúlnak először a máját távolítjuk el, utána pedig jöhet a vese. Ezután a lábak levágása következik, és mehet is a vízzel teli fazékba, hogy ott forrjon egyet 45 percen át. Ez csak a bevezető, és aki a további részekre is kíváncsi, nézze meg Gordon Ramsay ínycsiklandó receptvideóját, és inspirálódjon egy nem mindennapi húsvéti fogáshoz.

Nyúlhús receptek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top