nlc.hu
Húsvét

Szegedi Fecsó a locsolópénzről

Szegedi Fecsó a locsolkodásról: „Elég komoly summát lehet összekalapozni”

Gyerekként egy nap alatt több hónapnyi zsebpénzt össze tudott szedni.

Hímes tojás helyett ma már gyakran csokoládét vagy inkább pénzt várnak a locsolkodó gyerekek. Szegedi Fecsó szerint legalább 10 ezer forint jár a parfümfelhőért cserébe. Erről a Fókusz Pluszban beszélt az üzletember.

Szegedi Fecsó

Szegedi Fecsó gyerekként 500 forintokat kapott a locsolkodásért – Forrás: RTL / Fókusz Plusz – videó

Mivel én fiús apuka vagyok, nagyon híve vagyok annak, hogy a locsolkodásért igenis pénzt kapjanak” – vélekedik. Elmondása szerint gyerekként ő a húsvétot a karácsonynál is jobban várta. Gondoskodott arról, hogy egy lány sem hervadjon el, ám nem csak kedvességből. Üzletember vénája már akkor megmutatkozott.

“Elég komoly summát lehet összekalapozni egy locsolkodás alkalmával. Én is rengeteget jártam anno locsolkodni. Szomszédokhoz becsöngettem, boldoghoz-boldogtalanhoz, és az alatt az egy nap alatt több hónapnyi zsebpénzt össze tudtam szedni” – mesélte Szegedi Fecsó.

30-35 éve 200 és 500 forint közötti pénzeket kaptam, az 500 forint komoly pénz volt anno. Azt gondolom, hogy az már olyan 10 ezer forint lehet ma, akár még több is” – kalkulálta ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top