nlc.hu
Húsvét

Hajós András nincs jó véleménnyel a húsvéti locsolkodásról

Hajós András: „Koldulásnak nevezték a húsvéti locsolkodást a szüleim”

Gyerekkorában sosem járt locsolkodni a műsorvezető, sőt felnőttként sem híve ennek. Töredelmesen bevallotta az okokat.

Hajós András szülei mindig is megvetéssel beszéltek a húsvéti locsolkodásról, és nem engedték neki, hogy házról házra járjon a kölnijével. Egy emberrel azonban mégis kivételt tett a műsorvezető – erről a NőComment! legutóbbi adásában mesélt.

Hajós András

Hajós András sosem járt locsolkodni – Fotó: Sajtóklub

A valóság az, hogy nem vagyok egy nagy locsoló” – vallotta be Hajós András. Az 52 éves műsorvezető-dalszerző-zenész elárulta az okokat.

Úgy nevelkedtem, hogy erről mindig a legnagyobb megvetéssel beszéltek a szüleim. Ezt koldulásnak nevezték. (…) Az én gyerekkoromban sajnos ez összekeveredett. Hozzánk olyanok csöngettek be, akik gyakorlatilag azt mondták: ‘Csókolom, kérem egy húszast!’ – ennyi volt a versecske. Engem nem nagyon engedtek, és ez engem nem is nagyon érdekelt. A nagymamám cuki édes volt. Azt mondta, amikor átmentem hozzá ebben az időszakban, nem is azért, hogy meglocsoljam: ‘Jöttél meglocsolni?’, mire én: ‘Hú, az ma van?!’, erre ő levett egy kölnit a polcról, a kezembe nyomta és szinte magának mondott egy verset. De ő volt az egyetlen, aki ragaszkodott hozzá, hogy meglocsoljam” – mesélte.

Húsvét az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top