nlc.hu
Húsvét

„Terhes vagyok” – Ez volt a Sheinről rendelt kislány pólón

Sheinről rendelt egy cuki húsvéti pólót a kislányának, megbotránkoztató felirat volt rajta

A netezők jó nevettek azon, hogy milyen extra felirat került a neten rendelt kislány pólóra.

Az internetes ruharendelésben mindig van kisebb-nagyobb kockázat, hogy élőben hogyan tetszik majd a kinézett darab, és hogyan áll rajtunk. A Redditen most egy újabb olyan történetről számoltak be, amikor a vásárló nem egészen azt kapta, amit rendelt – ezúttal egy felirat csapta ki a biztosítékot.  

Az ExpectationVsReality nevű csoportban az egyik felhasználó osztotta meg, hogy a barátja a kislányának rendelt egy cuki kis pólót, amelyen pasztellszínű betűkkel az olvasható, „boldog húsvétot”, és még egy nyuszi meg pár virág is elfért a feliraton. Íme:

Happy Easter feliratú póló a Shein kínálatában

Cuki, kislány póló a Sheinről (Forrás: Reddit)

A felső elég jó vételnek tűnt, pláne hogy le volt árazva az eredeti 3,99 fontról (1840 forint) 2,99 fontra (1380 forint). Csakhogy a húsvéti felirat alatt egy másik mondat is szerepelt a pólón, csak úgy mellékesen:

valamint terhes vagyok.

Happy Easter and I'm pregnant feliratú kislány póló

Boldog húsvétot… és terhes vagyok – olvasható a sheines kislány pólón (Fotó: Reddit)

A kommentelők természetesen prímán szórakoztak a különös rendelésen.

„Ez az egyik legviccesebb dolog, amit valaha láttam” – írta az egyik kommentelő. „Nem tudom abbahagyni a röhögést, ez akkora hülyeség” – folytatta egy másik.

„Ez röhejes. Klasszik Shein szar” – fogalmazta meg a lényeget egy másik netező, de volt olyan is, aki a vicceskedők tömegében is két lábbal a földön tudott maradni, és amiatt aggódott, hogy ezzel a felirattal semmi esetre se adják a kislányra a pólót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top