nlc.hu
Iskolakezdés
Megint itt a csengőfrász?

Megint itt a csengőfrász?

Egyáltalán nem szükségszerű, hogy augusztusban minden szülő haja égnek álljon attól a gondolattól, hogy a tanszerek beszerzése mibe fog kerülni időben és pénzben. Ez persze plusz kiadás a családoknak, de azért nem kell feltétlenül beleszakadni. Miért ne lehetne ez egy közös program a kisiskolás gyerekkel, ahol a válogatás közben azt is megtanulhatja, hogyan lehet okosan választani!

Megint itt a csengőfrász?
Az Auchan ehhez évek óta a legnagyobb tanszerválasztékot kínálja a hipermarketjeiben és a kényelmeseknek online is. Füzetből, írószerből, táskából, tolltartóból bőven van kínálat és akció, mindenki találhat az ízlésének és a pénztárcájának megfelelőt. Egy kisiskolásnak összeállított, iskolakezdő alapcsomag, amiben még táska is van, már 5000 forintból megúszható! Ezzel már el lehet indulni a tanulás rögös útján. És ami mindenkinek jó hír, egész biztos, hogy nem kell többet fizetni az iskolaszerekért, mint tavaly, sőt a papíráru még olcsóbb is lett idén! Természetesen a kedvező árú sajátmárkás termékek mellett jelen vannak a népszerű nagy márkák is a közel 2200-féle iskolaszer között. Minden együtt van ahhoz, hogy ne ötven helyről kelljen beszerezni a szükséges dolgokat, hanem egy menettel meg lehessen venni mindent, ami kell. A tanszervásár egyébként szeptember közepéig tart, így azoknak sem kell nyugtalankodniuk, akik épp tanévkezdésre esnek vissza a nyaralásból, vagy meg akarják várni az első szülőit, hogy biztosan azt vegyék meg, amit az iskola kér.

Megint itt a csengőfrász?Nem árt, ha a nagyobbakkal átnézetjük, hogy milyen használható tanszereik maradtak meg tavalyról. Ezzel szinte észrevétlenül ráhangolhatjuk őket az iskolakezdésre, és az sem árt, ha ideje korán megtanulnak praktikusan gondolkodni és takarékoskodni. Mindeközben pedig olyan kérdések is szóba jöhetnek, hogy milyen anyagi helyzetben van a család, és pláne mások, akiknek nem jut pénz még a legszükségesebb dolgokra sem. Meg fogják érteni, hogy a Disney-hercegnős táskán és az Adidas cipőn túl is van élet, viszont, és ha egy füzettel vagy tollal többet vesznek, azzal tudnak segíteni olyan gyerekeknek, akiknek még az alapfelszerelést sem tudják megvenni a szülei. Ezeket a pluszban vásárolt tanszereket a Nagycsaládosok Országos Egyesülete javára rögtön le is adhatják az Auchan áruházak előtti gyűjtőpontokon. Vonjuk be őket a tanszervásárlásba, hiszen végtére is az ő életükről van szó. Legyenek aktív részesei ennek az életszagú helyzetnek, amiből tanulhatnak is.    

Megint itt a csengőfrász?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top