IT Angyalai – megújult podcastsorozat indul az nlc-n

Nők az informatikában, informatika a nők életében. Ezt járja körül a rengeteg izgalmas és aktuális témát, kérdést feldolgozva a 2021 őszén indult IT Angyalai podcastsorozat, amelynek megálmodója a SERCO Informatika Zrt. Továbbra is magas szakmai színvonalon, de még izgalmasabb, népszerűbb, sokakat érintő tartalmakkal készülünk kéthetente itt, az nlc-n.

Az IT Angyalai podcastsorozat hitvallása, hogy nagyon is nőknek való vidék az IT szektor, hiszen a nők és az IT világa egyre közelebb kerül egymáshoz, és már nemcsak felhasználói szinten vannak képben a nők, hanem érteni és tudni akarják a miérteket.

 

IT Angyalai – megújult podcastsorozat indul az nlc-nAz IT Angyalaiban rengeteg izgalmas témát járunk körül Szerémi Nóra műsorvezető, valamint a meghívott szakértők segítségével. Többek között a következő kérdésekre is keressük a választ. Mennyit kütyüzzön a gyerek? Ellenőrizhetjük-e a család digitális jelenlétét? Hogyan kell vállalkozni nőként az online térben? Vajon milyen a nők helyzete az adatok tükrében? Milyen számítógépes játékokat játszanak a nők? Ki fog gondolkodni, ha mesterséges intelligencia írja meg a dolgozatokat a gyerekek helyett? Lehetséges digitálisan kezelni a mentális problémákat?

Fontos, hogy a nők kapcsolatba kerüljenek a technológiával és megismerjék akár a szoftveres, akár a hardveres részét, hogy magabiztosan alkothassanak, létezhessenek az élet minden olyan területén, ahol kapcsolódás van az IT-hoz, mert a digitális jelenlét ma már nem kérdés a hétköznapjainkban. Ezt a célt tűzte ki a SERCO Informatika Zrt., amikor megálmodta az IT Angyalai podcastsorozatot, ami mostantól az nlc.hu oldalán is elérhető! Tartsanak velünk!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top