Éld át a Virtuális Valóságot!

A Virtuális Valóság egyedülálló módon von be minket különböző szereplők és történetek világába. A történet középpontjába kerülve annak aktív résztvevőjévé válunk a megszokott passzív megfigyelés helyett. A VR a látásunkra gyakorol hatást: valósághű módon szippant be a történetbe, teljes értékű szereplőként élhetjük át az élményt.

Éld át a Virtuális Valóságot!

Ebbe a világba avat be minket Fazakas Fanni VR Director és Technical Artist, női VR alkotó. Az izgalmas beszélgetésből kiderül, hogy az alkotók miként használják a médiumot és nyitnak új lehetőségeket a minket körülvevő világ megismeréséhez, illetve bemutatjuk a Missing 10 Hours – Hiányzó 10 Óra VR projektet, ami nem más, mint egy szimuláció, amelynek résztvevőjeként átélünk egy „beginázós” esetet, és közben megtanulhatjuk, miként tudunk helyesen cselekedni egy hasonló helyzetben.

A produkciót Fazakas Fanni rendezte és a bystander effektus működési mechanizmusaira világít rá interaktív VR formájában. Tarts velünk az IT Angyalai legfrissebb adásában!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top