Hogyan mozogjunk otthonosan az okosotthonban?

Nem az a lényeg az okosotthonnál, hogy milyen okos eszközök kerülnek be a házba, hanem az, hogy azok a család szokásainak megfelelően működjenek a háttérben észrevétlenül, segítve a mindennapokat.

Hogyan mozogjunk otthonosan az okosotthonban?

Nyilván az okosotthon sem old meg mindent helyettünk, de rengeteg dolgot megkönnyít, ha az igényeinkre szabjuk. A SERCO Informatika Zrt. által támogatott IT Angyalai podcastsorozat legfrissebb epizódjának vendége Zs. Szabó Kitti, a Smartopert egyik tulajdonosa, aki a beszélgetés közben azt is elmondja, hogy mi is az a „feleség-elfogadási faktor”, illetve „partner-jóváhagyási faktor”.

Kitti közel 10 éve foglalkozik folyamatoptimalizálással, hatékonyságnöveléssel és minőségbiztosítással, így a folyamatfejlesztési és időgazdálkodási módszereket igyekszik az okosotthon rutinok kiépítésekor alkalmazni. Akkor tud egy technológia a segítségünkre lenni (legyen szó akár ipari automatizációról, akár a hétköznap reggeli rutin kialakításáról), ha a folyamat, amelyen alkalmazzuk, rendben van, tudjuk, hogy mit miért csinálunk, és egyértelmű számunkra, hogy milyen hozzáadott értéke van annak, ha automatizálunk.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top