Kikből lesznek női példaképek?

Pozitív női példaképekkel népszerűsíti az IKT szektort az IVSZ és a WiTH. Ennep apropóján átadták az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és a Women in Technology Hungary Egyesület (WiTH) együttműködésében meghirdetett „40 év feletti női példaképek a digitális gazdaság területén” pályázat díjait.

A felhívásra olyan 40 év feletti nőket lehetett ajánlani, akik példaképként szolgálhatnak a fiatalabb generációk és a karrierváltó nők számára, emellett munkájukon keresztül megismerhetjük a digitális gazdaság és a technológia (IKT) szektor lehetőségeit.

Kikből lesznek női példaképek?

A kezdeményezés hátteréről és az eredményekről Flakstad Emőke, a Women In Technology Hungary Egyesület elnöke és Tajthy Krisztina, az IVSZ főtitkára mesélt nekünk az IT Angyalai podcast sorozatában. És hogy kikből lehetnek vagy épp lettek női példaképek? Az adásból ez is kiderül. Tartsanak velünk most is!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top