MI lesz az iskolai dolgozattal?

Ki fog gondolkodni, ha az MI írja meg az iskolai esszéket a diákok helyett? Izgalmas kérdés, már csak azért is, mert elgondolkodtató, hogy merre tart az oktatás, és milyen tudásra van szüksége ma a gyereknek.

MI lesz az iskolai dolgozattal?

Bognár Amália, a győri Széchenyi Egyetem Tanárképzési és Módszertani Főigazgatóságának digitális pedagógia-szakértője 2013 óta foglalkozik a digitális pedagógia kérdéskörével. Az IT Angyalai legújabb részében vele együtt olyan kérdésekre is keressük a választ, hogy hogyan lehet az algoritmikus gondolkodást fejleszteni? Miért válik befolyásoló tényezővé a tanulási tér a 21. század gyermekeinek oktatásában? Vajon a mesterséges intelligencia viharos elterjedésével új korszak érkezett el a közoktatásban?

De az is kiderül, hogy a tanításban alkalmazott innovatív szemléletet és élményszerű, gyerekközpontú oktatási-nevelési módszereket hogyan adják át egymásnak a pedagógusok. Tartsanak velünk az IT Angyalai legfrissebb adásában!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top