A nagy ötlet! Két tehetséges nő startupja

A SERCO Informatika IT Angyalai podcastsorozatának legújabb epizódjában kiderítjük, hogy kapott szárnyra a Briefly, két tehetséges nő startupja.

A nagy ötlet!

Bittera Réka és Tassonyi Csenge vállalkozása egy olyan szabadúszó platformként indult, amely összeköti a freelancereket a kis- és középvállalkozásokkal, de azt látták, hogy ez még nem elég egy sikeres projekthez. Ma már saját projektmenedzserekkel viszik végig a hozzájuk fordulókat a digitalizáció, a weblapújítás és a social media kampányok folyamatain. Szerintük a szabadúszóké a jövő. A beszélgetés alatt szóba kerül, hogy hogyan lehet együtt dolgozni a startupokkal és startupoknak? Milyen a hazai freelancer közösség? De természetesen a kérdések kérdése is elhangzik, hogy vajon mi a siker kulcsa. Vajon az innováció és törődés? Az IT Angyalai legújabb epizódjában közel 3/4 órás inspirációt nyújtunk mindenkinek. Tartsanak velünk!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top