Mit mond a robot?

Egy teljesen magyar fejlesztésű robotasszisztenssel újult meg a MÁV Direkt menetrendi szolgáltatása. 2022. október óta üzemel Elvira, az ügyfélszolgálati hangasszisztens, ami menetrendi tájékoztatást ad, vészhelyzeti hívásokat fogad, és azt is tudja, mit nem tud.

Mit mond a robot?
 A fejlesztést a Clementine végezte, a projekten több nő is dolgozott, de az IT Angyalai legfrissebb adásában Pancza Judit, a Clementine vezető elemzője, szövegbányászati csoportvezető, illetve Tamási-Mészáros Evelin elemző mesélt a fejlesztés idejéről, tanulási időszakról és az első hónapok tapasztalatairól.

A beszélgetés közben az is kiderül, hogy mit csinál egy szövegbányász, illetve egy elemző, hogyan reagálnak arra az emberek, ha megtudják, hogy egy robottal beszélgetnek, illetve hogy a jövő generációja hogyan inspirálódhat az ő történetükből. Tartsanak velünk a SERCO Informatika Zrt. IT Angyalai podcastsorozatának legfrissebb epizódjában.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top