Ismerkedünk online?

Felgyorsult világunkban már egyáltalán nem meglepő, hogy az emberek nemcsak élőben, hanem online is próbálnak ismerkedni. Az internetes társkeresést sokáig az alkalmi kapcsolatokhoz kötötték, ám az elmúlt évek sikertörténetei azt igazolják, hogy akár az igaz szerelem is megtalálható ott. Emiatt egyre többen merik bátrabban használni az ilyen alkalmazásokat.

online tarskereses

Ismerkedünk online?

Az IT Angyalai legújabb epizódjában Bilics Tímea – Önismereti mentor, a tudatos társkeresés szakértővel beszéljük át azok a témaköröket, hogy a Te mennyire szereted önmagad? kérdés miért kulcsfontosságú. Vagy ahogy Seneca mondja: „Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart.” Vajon hol vagy most és hová tartasz? Hol van most a Te hajód? Egy meghatározott cél irányába tart vagy csak hánykolódik a tengeren? De az is szóba kerül, hogy vajon helyet kell hagyni a társnak, hogy megérkezhessen? Érdemes rá készülni időben és térben? illetve a tudatos társkeresés fogalmat is kibontjuk és az online ismerkedési platformokat, illetve azok veszélyeit is sorra vesszük. Tartsanak velünk az IT Angyalai legfrissebb epizódjában!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top