A munka jövője – a jövő munkája

A karanténhelyzet új megvilágításba helyezte az otthoni munkavégzést. Akinek ebben volt már tapasztalata, az zökkenőmentesen vette az akadályt, a többieknek viszont gyorsan bele kellett tanulnia. A cél az volt és meg is maradt, hogy a dolgozó minél hamarabb hatékonyan folytathassa a munkáját. Az IT Angyalai podcast legújabb részében a digitális cégkultúra a téma.

otthoni munkavegzes

IT Angyalai: a digitális cégkultúra

Előremegyünk a jövőbe a munkát illetően, majd a digitalizáció és az ember kapcsolata is szóba kerül. A munkahelyi mediáció előnyeit is számba vesszük, és arról is beszélgetünk, hogy a megfelelő HR-kultúra esetén a munkahely kiemelt szervezetfejlesztési célként kezeli a felmerülő konfliktusok hatékony rendezését, akár házon belül, akár mediátor segítségével.

Az adás vendége Gönczi Dorka mediátor, kommunikációs szakember, a Válótársas és Munkatársas improvizációs színház kitalálója, aki most azt is elárulja, hogy vannak-e az online térben „kutyák” és „macskák”. Hogy ez mit jelent pontosan, a beszélgetésből kiderül. Tartsanak velünk az IT Angyalai legfrissebb epizódjában!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top