Mozogsz vagy eszel a tévé előtt?

Tornaóra online: mennyire hatékony, ha otthoni magányunkban tornázunk? És egyáltalán, egyedül vagyunk-e a plusz kilóinkkal, az izommá alakítandó területekkel, vagy az online közösség támogató ereje segít minket a célunk elérésében? A SERCO Informatika Zrt. IT Angyalai podcastsorozatának legfrissebb epizódjában Kádár-Papp Nórival beszélgettünk ezekről a kérdésekről. Az általa megálmodott és létrehozott Gyerünk, anyukám! az ország első számú, kisgyerekes anyukákat és most már gyerekvállalás előtt álló nőket, nagymamákat, sőt apukákat is megmozgató online edzőterme.

IT-angyalai, edzoterem, online edzes
Azért, hogy otthon, a tévé, laptop, mobil stb. előtt biztonságos legyen sportolni, az oktatók folyamatosan részletes magyarázatokkal, instruálással figyelnek arra, hogy az órájukon részt vevők helyes technikával dolgozzanak. Az IT Angyalaiban a digitális vállalkozás működéséről, a Gyerünk, anyukám! vállalkozás ötletéről is beszélgettünk, és arról, hogy hogyan lehet a legjobban felmérni, milyen típusú mozgásformákra van szükségünk, mi való nekünk. Ezek mellett természetesen a motivációról és a közösség fontosságáról is szó esik amellett, hogy érintjük azt is, milyen digitális megoldások segítségével irányítják a ma már többfős vállalkozást és kezelik a több ezer megújuló előfizetést.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top