Visszatérés anyaként a munka világába

Az IT Angyalai podcast legújabb részében azt a témát járjuk körül, hogy milyen kihívásokkal néz szembe az az anyuka, aki vissza szeretne menni dolgozni. Az adás vendége Ladics Viktória, a HR Partner Consulting alapítója, ügyvezető igazgatója, háromgyerekes anyuka.

IT angyalai podcast
Fontos, hogy mind az édesanyák, mind a munkáltatók számára hosszú távú együttműködések alakuljanak ki, de a kérdés felvetődik, hogy miért éri meg a „bonyodalom” a munkaadónak? Az IT Angyalai mostani részében arra is keressük a választ, hogy mi a jó anyuka-stratégia pályaújrakezdési szempontból. Otthon a frissen édesanyává vált nők a családjuknak szentelnek minden időt, ugyanakkor az is fontos, hogy ez idő alatt szakmailag is fejlődjenek és ne essenek ki teljesen a munka világából. Az is szóba került, mik az online munkavégzés előnyei és hátrányai, és vajon miért is fontos a LinkedIn-profil?. A beszélgetés vége felé pedig az Értéket teremteni a piacon: családbarát munkahelyekről beszélgettünk. Tartsanak velünk!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top