nlc.hu
Izzasztó percek

60 feletti szexi színésznők

Nők millióit inspirálják: 5 színésznő, aki 60 felett is irtó magabiztos

Ezek a színésznők bizonyítják, hogy 60 felett is van élet - de még milyen!

Bár idén elmaradnak a filmes fesztiválok és a díjátadók, így is nagyon sok olyan képet találhatunk a neten, amelyeken 60 fölötti színésznők pózolnak a kamerák előtt. Közülük sokan bizonyítják, hogy pár ránc nem a világ, és nem kell az éveink száma miatt aggódni. Mutatunk is pár magyar és külföldi hírességet, akik meghazudtolják a korukat, és akik a mai napig nők millióit inspirálják.

Helen Mirren

Az Oscar-díjas színésznőt világszerte imádják, és nem csak a filmekben nyújtott szerepei, de a személyisége és lazasága miatt is. Igyekszik mindig a legjobb formáját hozni, de bátran megmutatja a smink nélküli arcát is, amit szintén nagyon szeretnek benne a rajongók. A 74 éves Helen Mirren évtizedek óta ragyog, a magabiztosságát pedig bárki megirigyelné!

helen mirren fiatalos

Helen Millen nagyon fiatalos (Fotó: Gettyimages)

Bánsági Ildikó

Hihetetlen, de a népszerű színésznő már elmúlt 72 éves. Számtalan filmben, sorozatban, darabban szerepelt, az elmúlt időszakban is sok produkcióban láthattuk. A munkamorálja a régi, csak úgy, mint a szépsége – akár 15-20 évet is letagadhatna a külseje alapján. Bánsági Ildikó a mai napig beragyogja a nézőteret!

bánsági ildikó nagyon fiatalos

Bánsági Ildikó 72 évesen is nagyon aktív (Fotó: Smagpix)

Glenn Close

Nem túlzás azt mondani, hogy Glenn Close az Oscar-díj legfőbb várományosa évek óta, ám a temérdek elismerés mellett az arany szobrocska még nem lett az övé. Ez azonban egy percig sem szomorítja el – gyakorlatilag nincs olyan fotó, amelyen ne mosolyogna a 73 éves színésznő, akinek nem csak alakításai, de a ruhatára is nagyon meggyőző.

glenn close igazi divatguru

Glenn Close imád öltözködni (Fotó: Gettyimages)

Meryl Streep

A világ egyik legnépszerűbb színésznője természetesen nem maradhat ki a sorból. A 67 éves Meryl Streep mindig tud újat mutatni; nem csak a filmvásznon, de a vörös szőnyegen is. Amikor ő kilép a kamerák elé, az egészen biztos, hogy mindenki őt figyeli. Ez nem csoda, hiszen sugárzik róla a magabiztosság, és a kedvesség. És persze vele kapcsolatban is az egyik fő kérdés: ki ne szeretne így kinézni ennyi idősen?

meryl streep

Meryl Streep nők millióinak példaképe (Fotó: Gettyimages)

Jane Fonda

A kétszeres Oscar-díjas színésznő többször elárulta, hogy semmi pénzért nem fordítaná vissza az időt, hiszen most is nagyon jól érzi magát a bőrében. Egykor szexszimbólum volt, most pedig nők milliót inspirálja nőiességével. ,,A külsőm 30-30 százalékban köszönhető a jó géneknek, a kielégítő szexnek és a sportos életmódnak – a maradék tízért pedig a plasztikai sebészemet dicsérjék” – nyilatkozta korábban Jane Fonda.

Jane Fonda odavan a divatért

Jane Fonda odavan a divatért (Fotó: Gettyimages)

Olvass még inspiráló hírességekről az nlc.-n:

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top