Kezdők karácsonya

Horváth Grétánál már most mesebeli karácsonyi hangulat van, megmutatta a lakását az Ázsia Expressz sztárja – videó

Az Ázsia Expressz sztárjának a lakása már javában ünnepi pompájában tündököl. Nem tagadja, ilyenkor mindig egy picit túlzásba esik.

Joshi Bharat meglátogatta Horváth Grétát, aki körbekalauzolta a műsorvezetőt a már karácsonyi hangulatot árasztó otthonában. Az Ázsia Expressz győztes sztárja elárulta, hogy nagyon sokan néznek rá furán, mivel nála már december elsejétől elindul a karácsonyi láz.

Régen mindig tébolynak éltem meg az ünnepeket, és hogy most már felnőtt vagyok és van saját családom, szeretném azt nyugalomban tölteni, úgyhogy december elsejétől mi már tényleg mindent feldíszítünk, és a december 24-25-26. a nyugalomról szól. Már be vannak készítve az ajándékok a fa alatt a barátoknak, szülőknek. Van, hogy már augusztusban megveszem” – árulta el Horváth Gréta.

A karácsonymániás, kisgyermekes influenszer bevallotta, mások szerint már picit sok, amit ő csinál dekorációként a lakásban, s nem tagadja, hogy néha túlzásba esik, olyankor párja, Dávid szokta mondani neki: „most már állj le, mert már túltoltad!”. A csillogó dolgokat egyébként imádja, mert – mint állítja – karácsonykor mindent lehet, semmi sem sok.

A februári esküvőjére készülő Horvát Gréta azt is elárulta, hogy végre lett idén egy hatalmas étkezőasztala, így nála lesz a karácsonyi vacsora, most először ő fogja elkészíteni a szüleinek és a nagymamájának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top