Kortalan szerelem
Szponzorált tartalom

Keressük az Ország Örökifjú Szerelmespárját – 50 ezer forintos utalványt nyerhetnek!

Most bebizonyítjuk, hogy a szerelem tényleg kortalan, de ehhez szükségünk van rátok is.

Mindannyian emlékszünk a nagy szerelmekre. A szívdobogva várt randikra, a szorongásra, hogy csak nehogy hülyeséget mondjak, csináljak, aztán a nagy beteljesülés után a hitetlenkedésre. Ilyen tényleg van? Ez tényleg velem történik? És hozzám tartozik ez a csodálatos ember, a világ legnagyobb kincse?

Az ilyen pillanatokra gondolva legszebb fiatal éveink jutnak eszünkbe. Amikor még végtelennek és következmények nélkülinek tűnt minden, és nem éreztük pazarlásnak, ha csak éltünk bele a világba. Többségünk a nagy szerelmet ekkor, a húszas-harmincas éveiben tapasztalja meg.

De mi van azokkal, akikre évtizedekkel később, túl az ötödik ikszen, esetleg már a gyerekek kirepülése után talál rá, vagy talál rá újra a nagy érzés? Valahogy az ő történeteikről kevesebbet hallunk, pedig mennyire szeretjük mondogatni, hogy a szerelem kortalan! Mi itt az nlc-nél úgy döntöttünk, ezt most be is bizonyítjuk. A dologhoz azonban szükségünk van rátok is, ugyanis

Keressük az Ország Örökifjú Szerelmespárját!

Jelöljétek magatokat szüleiteket, rokonaitokat, barátaitokat! Olyan párokat, akik elmondhatják magukról, hogy életük őszén talált rájuk a szerelem, és köszönik szépen, nagyon boldogok a partnerükkel. Az elején pont úgy izgultak, pont úgy drukkoltak és hitetlenkedtek, mint húszévesen. Küldjétek el pár mondatban azt, hogy hogyan, mikor, milyen élethelyzetben ismerkedett meg a pár, hogyan élnek ma. Csatoljatok róluk egy fotót is, és kérjük, ne felejtsetek el megadni elérhetőséget!

A pályázathoz szükséges letöltendő hozzájárulási nyilatkozat
A pályázathoz szükséges leöltendő szerzői nyilatkozat

Kérünk a pályázatba ne felejtsd el beleírni az e-mail címed, hogy szükség esetén a szerkesztőség fel tudja veled venni a kapcsolatot!

Elküldöm

A jelöléseket július 5. éjfélig várjuk, kattints a jelentkezési lapra!

Az öt legjobb történetet szerkesztőségünk tagjai választják ki, főszereplőit képriportban fogjuk bemutatni, és ti, olvasók szavazhatjátok meg, ki legyen közülük az ország kortalan szerelmespárja.

Szavazni lehet: július 24-augusztus 4. éjfélig.
A nyertesek nevét augusztus 5-én áruljuk el.

A nyertes pár 50.000 forintos Tesco ajándékutalványt és egy emlékplakettet kap.

Szóval jelölésre fel, bizonyítsuk be együtt, hogy a szerelem nem ismer életkori határokat! (Sem.)

Akár ők is lehetnének (Fotó: iStock)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top