Mindennapok

Love Island Nia elrontott plasztikai műtéte: „Zokogtam a kocsiban”

Érdemes megfogadni Nia tanácsait, aki a saját kárán tanulta meg, hogy a plasztikai műtét komoly beavatkozás.

A Love Island szereplője, Nia a minap bement az RTL Klub Reggelijébe, hogy küzdelmes plasztikai beavatkozásáról meséljen. Elsősorban arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy érdemes nagyon alaposan átgondolni egy ilyen beavatkozást, neki ugyanis az orvosa elrontotta a mellműtétjét. 

Fotó: Instagram

Nia túl széles implantátumot kapott, emiatt felszakadt a mellizma, és elmozdult a szilikon is. Mindez súlyos fájdalommal járt, arról nem is beszélve, hogy csúnya lett. Ezért több orvoshoz is elment, és végül hónapok alatt sikerült korrigálni az elrontott műtétet. A folyamat lelkileg nagyon megviselte, volt, hogy az autóban ülve, orvostól orvoshoz tartva kezdett el zokogni.

A Love Island egykori versenyzője azért is bánja a dolgot, mert volt barátja kérésére csináltatta meg a mellét, aki „nagyon szerette a műlányokat”. Niának előtte „gyönyörű szép nagy” melle volt, így a beavatkozást utólag maga sem érti. Pláne, hogy még kötésben volt, amikor szakítottak a barátjával, így aztán a műtétnek nem biztos, hogy volt  értelme.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top