nlc.hu
Sztárok

Love Island Nia durva fogyása

Szapulják a drasztikus fogyása miatt a Love Island egykori szereplőjét, Niát

Nia fogyása nem minden követőjének tetszik, de ő ezt nem bánja.

A Love Island egykori szereplője, Nia (Túri Xénia) is harcba szállt a kilókkal. Alig lehet ráismerni a most előadóként és influenszerként dolgozó lányra, annyira megváltozott – derült ki a Fókusz riportjából.

Love Island Nia

Nia így nézett ki anno a Love Island című műsorban és ma – Forrás: (b): RTL Klub / Love Island; (j): Instagram / @turi_xenia

“10-12 kiló ment le. Most teljesen elégedett vagyok. Én most látom magam a legjobb formában. Így érzem magam a legjobban a bőrömben. (…) Engem hiába bántanak emiatt a közösségi médiában, nem hat meg. Kijelöltem ezt az utat és ezt szeretném tartani” – nyilatkozta Nia, aki gyakran megkapja követőitől, hogy rossz hatással van a fiatalokra, hogy a fogyás mellett kampányol.

Elmondása szerint a koronavírus-járvány viselte meg annyira, hogy tavaly decemberben ledobott 5 kilót. Az eredmény annyira megtetszett neki, hogy nem állt le: további 7 kilótól tudatosabb életmóddal szabadult meg. 

Nia napjai az edzőteremben indulnak, saját magának kitalált edzésmódszerrel formálja a testét. Véleménye szerint a karcsúság titka a rendszeres testmozgás és a helyes táplálkozás. 

Még több gigafogyás a sztárvilágból az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top