Mindennapok

Karácsonyi csoda: ikrei fogantak a meddő nőnek

Elzáródott petevezetéken is átjutott valahogy a petesejt...

Annyi olyan történetet hallottunk már, amiben az szerepelt, hogy „az orvosai szerint nem lehetett gyereke, mégis megfogant”, hogy mi, részünkről a végleges meddőségben már csak kivételes esetekben hiszünk. E téren a sors előszeretettel művel csodálatos dolgokat.

Ilyen Nicola Dunward esete is. A ma harminckét éves nőről orvosai évekkel ezelőtt megállapították, hogy petevezetékei elzáródtak, így természetes úton nem lehet gyermeke. Férjével, Andrew-val mindenképp szerettek volna családot, így belevágtak a lombikkezelésbe, és sikerült is a megtermékenyülés: 2017-ben kislányuk született. Ám maradt még néhány lefagyasztott petesejtjük, idén úgy gondolták, újabb próbát tesznek. Erre azonban már nem került sor, mert pár nappal a beavatkozás előtt Nicola meglepve tapasztalta, hogy babát vár.

Pontosabban… nemsokára kiderült, hogy babákat, hiszen ikrek fejlődtek a méhében. A hír sokkolta a rendőrként dolgozó párt, de nagyon boldogok voltak. Szerencsére a terhességgel minden rendben ment, és idén karácsonyra meg is érkezett Chloe és Sophie – így a kis család hirtelen ötfős lett – eggyel nagyobb nappalira lesz szükség az ünnepléshez…

Érdemes megnézni a csodás képeket ITT.

Forrás: Mirror / címlapi képünk illusztráció.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top