Mindennapok

Legyőzte a rákot a kétéves kislány, miután testvérei már elbúcsúztak tőle

Most újra együtt az egész család!

Egy kislány, akinek már semmi esélyt nem jósoltak a gyógyulásra, legyőzte a rákot, miután bátyja és nővére elbúcsúzott tőle. Ruby Mugleston kétéves korában, 2017 februárjában hirtelen beteg lett, de az orvosok először nem tudták, mi lehet a baja. Miután kiderült, hogy limfómája van, állapota rohamosan romlott, az intenzívre került, az orvosok pedig azt javasolták a családnak, búcsúzzanak el a lánytól.

Képünk illusztráció / iStock

Ám az agresszív kemoterápia megtette hatását, és áttörést hozott Ruby állapotában, egy héten belül az intenzívről átkerült az onkológiai osztályra. A ma már ötéves kislány jól van, családja jótékonysági tevékenységgel szeretné meghálálni mindazt a jót az embereknek, amit a nehéz időszak alatt kaptak tőlük.

Mit mondhatnék? Ő az én csodám – mondta az édesanya. – Volt egy pillanat, amikor úgy gondoltuk, nem fogja tudni végigcsinálni, de csoda történt, és most itt vagyunk, mind együtt, nem négy-, hanem öttagú családként.”

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top