Mindennapok

Trükkös kerítést építettek, hogy a karantén idején is összejárhassanak a szomszédokkal

A szomszédban laknak a legjobb barátaik, és nagyon hiányolták egymás társaságát a karanténban.
Lenyitható kerítés a karanténban.

Egy ausztrál házaspár kreatív módon oldotta meg, hogy koronavírus-járvány és a társadalmi távolságtartás idején se romoljon meg közöttük a jó szomszédi viszony. Azaz kitalálták, hogyan tudnak a karantén idején is együtt piálni, hogy közben az ajánlott távolságot is megtartsák.

Linda és Les Solomons legjobb barátai a szomszédban lakó házaspár, akikkel már 35 éve rendszeresen összejárnak. Most viszont nehezen viselték, hogy nem élvezhetik egymás társaságát. A megoldással végül Solomonsék veje, Matt állt elő, aki kerítéseket készít.

A szomszédokkal közös kerítés egy szakaszát kicserélték egy speciális rögzítésű elemre, amelyet bármikor vízszintesbe állíthatnak. Így másfél-kétméteres távolságban maradnak egymástól, mégis élvezhetik barátaik társaságát.

A házaspár lánya szerint szülei imádják az ügyes kezű férje munkáját, és teljesen feltöltődtek, mióta újra láthatják egymást a szomszédokkal. A különleges ötlet nagyot ment a neten is, rengetegen dicsérték a trükkös megoldást.

(Yahoo Lifestyle)

(Kiemelt kép: Facebook/Linda Solomons)

Így szórakozhatsz a karanténban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top