Otthon

Őrült kerítésötlet tartja lázban a netezőket

Egy remek ötlettel mindig meg lehet törni az egyhangúságot. Így tett egy vietnámi háztulajdonos is.

A vietnámi Hon Thon-szigeten fekszik egy ház, amelynek a kerítése kiselejtezett tévékből készült. A szokatlan épület nagyon népszerű a helyiek körében, hiszen ilyet nem látni mindennap. Aki pedig a régi tévékészülékek megszállottja, annak igazi csemege lehet ez a hely.

Azt nem tudni, hogy a tulaj milyen okból kifolyólag választotta épp a tévét a faanyag helyett, mindenesetre figyelemfelkeltő látvány, az biztos. Egy vietnámi fiatalember, Thanh Tien járt itt nemrég a családjával, és kattintgatott bőszen, majd feltöltötte képeit a Facebookra. Innen már egyenes út vezetett ahhoz, hogy a DIY-tévékerítés eljusson a netezők széles táborához.

Forrás: OddityCentral

Egyből ráugrottak a fotókra, ám vegyes kommentekkel. Az egyik tábor a háztulajdonos találékonyságát és kreativitását dicsérte, míg a másik tábor inkább aggodalmát fejezte ki a kerítéssel kapcsolatban, mondván, megsérülhetnek kisgyerekek, ha összetörik egy-egy tévé. Sőt a környezet is szennyeződhet, mert a széttört katódsugárcsövekből higany kerülhet a talajba.

Forrás: OddityCentral

Mindenesetre szokatlan, egyedi és merész DIY-megoldás. A tévékészülékek így egymás mellé, valamint felülről lefelé való sorakoztatása igazán pompás látványt nyújt.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top