Mindennapok

Egy órán át ült a mosógép előtt a tacsi, mert gazdája betette a játékát

A rendíthetetlen kiskutya teljesen kétségbeesett, amiért elvette tőle gazdija a kedvenc játékát.

Arról, hogy a tacskó egészen különleges kutyafajta, aligha kell mesélni Rebekah Taylornak, ugyanis a fiatal nő ötüt is tart ebből a bűbájos fajtából. Az egyikük, Kópé a minap egészen elképesztő dolgot produkált, bizonyítva kitartását.

Az ügy előzménye, hogy Kópé legkedvesebb játéka egy plüss csirkecomb, amit múlt karácsonyra kapott egy plüss hamburger és a hozzá tartozó játékburgonya kíséretében. A kutyus rögtön kiválasztotta magának a “dobverőt”, és azóta a játék elválaszthatatlan társa lett, egész nap hurcolja, vele is alszik, sőt, amikor eszik, akkor is ott van vele, gondosan elhelyezi az etetője mellé. Éppen olyan neki a plüsscomb, mint egy kisgyereknek a rongyija.

Kópé gazdája a minap úgy döntött, legfőbb ideje, hogy a folyamatos strapának kitett játékot kimossa, de tudta, nem lesz egyszerű dolga, ha meg akarja szerezni. Végül a kutya figyelmét elterelve sikerült becsempésznie a mosógépbe a játékot, kedvence azonban kisvártatva ott termett, és éktelen ugatás közepette próbálta azt visszakövetelni – de hiába. A mosógép elindult.

Kópé azonban nem adta fel. Egy teljes órán át szobrozott a fürdőszobában, a gépben forgó ruhákat nézve, és várta, hogy visszakaphassa játékát.

Amikor pedig ez megtörtént, féktelen boldogságban tört ki.

“A legfurcsább kutyafajta a világon a tacskó. Mindegyik önálló kis személyiség, és biztos, hogy nem kutyának képzelik magukat. Pont olyan, mintha öt gyerekem lenne. Egyszerűen csodálatosak” – lelkendezett Rebecca.

Forrás: Unilad

Még több tacskó az nlc-n:

tacskó, tacsi

A tacsik egészen csodálatos lények (Fotó: Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top