Mindennapok

Orvos és futár akciófigurákkal mond köszönetet a Mattel

A világ egyik legnagyobb játékgyára egy #köszönjükahősöknek figurakollekcióval szeretné megköszönni az orvosok, nővérek, mentősök és futárok fáradhatatlan munkáját.

Nemcsak az akcióhősöknek járnak akciófigurák a Mattel szerint. A cég szeretné megköszönni a járvány idején minket hősiesen szolgáló egészségügyi dolgozók, futárok és bolti eladók munkáját, amihez egy sajátos eszközt választott: a Fisher-Price termékcsoporton belül akciófigurákat készítettek róluk – adta hírül a good morning america.

Ápoló akciófigurák a Matteltől

Ápoló akciófigurák a Matteltől

„Függetlenül attól, hogy ezeket a figurákat ajándékba adják az első vonalban dolgozók munkája elismeréseként, vagy eszközként használják arra, hogy a gyerekek általuk könnyebben beszéljenek az érzéseikről, úgy hisszük a Fisher-Price játékok és a játék úgy általában a gyerekek és a felnőttek életét is megkönnyíti e nehéz időkben”

– szólt a nyilatkozat. 4 orvos, 4 ápoló, 4 mentős és 4 futár közül választhatunk a kollekciókban, és további 5 figurát találhatunk a LittlePeople kollekcióban, köztük egy bolti eladót is.

További akciófigurás érdekességek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top