Mindennapok

Kutyatámadástól mentette meg kishúgát a hatéves, hős kisfiú

90 öltéssel hozta helyre a plasztikai sebész a harapásnyomokat, de a kis Bridger egyáltalán nem bánta meg, hogy a támadó kutya és a kishúga közé állt. Egy igazi hős.

A hatéves Bridger épp a kishúgával volt, amikor egy kutya rájuk támadott. A fiú az agresszív állat és a húga közé állt, hogy így védje meg a kislányt, és az állat arcon és fejen harapta őt. Bridger aztán elszaladt a húgával, hogy biztonságba helyezze őt. A sérüléseit 90 öltéssel egy hozzáértő plasztikai sebész hozta helyre – írta meg a történetet a ladbible, a fiú nagynénje, Nicole Noel Walker Instagram posztja és fotói alapján.

A büszke nagynéni megkérdezte Bridgert, hogy miért tette, amit tett, amire a fiú azt válaszolta, hogy

„Ha valamelyikünknek meg kellett halni, azt gondoltam, az legyek inkább én”.

Szerencsére ilyesmire nem került sor, és mivel a kutyatámadástól sem megijedő Bridger óriási Bosszúállók rajongó, a posztjában a nagynéni több Marvel színészt (Mark Ruffalo, Chris Pratt, Tom Holland…) is megjelölt, hátha valamelyikük reagál a hős kisfiú tettére, és ezzel egy emlékezetes pillanatot szerez a hősiesen viselkedő fiúnak.

A gyerekek is lehetnek hősök:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top