nlc.hu
Mindennapok

77 éve ugyanott dolgozik

77 éve ugyanott dolgozik a 100 éves asszony, és esze ágában sincs nyugdíjba menni

May Lee 100 éves, 77 éve dolgozik Kalifornia államnak, és egyáltalán nem akar nyugdíjba vonulni.
May Lee 100 évesen is dolgozik Kalifornia államnak

Két komoly évfordulót is ünnepel Kalifornia állam egyik közalkalmazottja: May Lee 100 éves lett, és 77 éve dolgozik az állam szolgálatában.

Ezzel az idős asszony két rekordot is magáénak tudhat. Ő a legidősebb és a leghosszabb szolgálati idővel rendelkező közalkalmazott Kalifornia államban.

Lee jelenleg pénzügyi elemzőként dolgozik az általános szolgáltatási osztályon. Azt mondja, a mai napig szereti a költségeket papíron megtervezni, ami szerinte egyszerűbb és gyorsabb, és csak utána viszi fel az adatokat a számítógépre.

Az idős nő főnökei és munkatársai szerint Lee igazi kincs, nagyon precízen végzi a munkáját, és mindent megtesz, hogy a legjobban teljesítsen.

A 77 éves szolgálati viszony és a 100. születésnap ellenére az idős nő továbbra is bejár dolgozni, és esze ágában sincs nyugdíjba menni. Azt mondja, élete során mindent megtett a munkájában és a magánéletében, amit csak lehetett, jól érzi magát a bőrében, és elégedett az életével.

(UPI)

(Kiemelt kép: YouTube/CalPERS)

Idős nők, akik 100 évesen is dolgoznak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top