Egészség

Munkahelyén ünnepelte 100. születésnapját az örökmozgó asszony

Munkatársai valóságos kincsként tartják számon.

A magam részéről abban sem vagyok biztos, hogy örülnék, ha 100 évig élnék, abban viszont igen, hogy dolgozni biztosan nem szeretnék ebben az életkorban. De hát én nem is Romay Davis vagyok az alabamai Montgomeryből, aki a munkahelyén, a Winn-Dixie szupermarketben ünnepelte 100. születésnapját kedden.

Romay Davis (forrás: WBTV)

Davis jelenleg heti 20 órában dolgozik a közértben, ahol illő módon meg is ünnepelték őt: Rolls-Royce-szal furikázták a helyszínre, ahol konfettieső és rezesbanda fogadta. A helyi televízió is kivonult az ünnepségre, Davis pedig könnyekig meghatódott, azt mondta, szerinte a következő két-három napban nem is fog magához térni.

Az üzlet vezetője azt nyilatkozta, Davis keményebben dolgozik, mint a 25 évesek. Az idős nő 2001-ben kezdett el újra dolgozni, mikor férje halála után hirtelen nagyon egyedül érezte magát. Mostanában a termékek lejárati dátumát ellenőrzi az üzletben, ahol munkatársai valóságos kincsként kezelik.

(LADbible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top