Mindennapok

Elképesztő okból tiltotta el egy anyuka a férjét attól, hogy lányait fürdesse

Az ausztrál nő a Facebookon, egy kismamacsoportban osztotta meg meglehetősen szokatlan nézeteit, és hát mit mondjunk, nem aratott vele osztatlan sikert.

„A férjem ki van rám akadva, mert arra kértem, hogy ne fürdesse a kislányainkat.” Így kezdődik annak az ausztrál anyukának a posztja, aki meglehetősen furcsa nevelési nézeteit a minap a Mumsnet elnevezésű Facebook-oldalon osztotta meg. A queenslandi nő posztjában azzal magyarázta a döntését, hogy kellemetlenül érzi magát, ha lányai körül egy férfi sürgölődik, mégha az a férfi az apjuk is.

„Úgy hiszem, a kislányokat igenis az anyukájuknak illik fürdetnie, ahogy a kisfiúkat az apukájuknak. Az intim testrészek miatt, elvégre az anyukáknak és a lányoknak ugyanolyan testrészei vannak, és ugyanez igazi a fiúkra és az apukákra” – magyarázta nagy átéléssel a nő, akit az sem hatott meg, hogy érvelésével többek között a férjét is vérig sértette.

A posztjából kiderül ugyanis, hogy párja felháborodott a kérésen. „A férjem azt hiszi, azért kértem arra, hogy tartsa magát távol a lányoktól, ha fürdenek, mert hogy rosszat gondolok róla, de nem erről van szó. Én, mióta az eszemet tudom, így gondolom ezt a dolgot. Egyszerűen nem való, hogy a lányokat az édesapjuk fürdesse.

A poszt meglehetősen nagy port kavart a Mumsnet oldalán: a hozzászólók többsége az apa oldalára állt, szemben az anyával, akit többen is bolondnak neveztek. „Neked nem csak egy kereked hiányzik, az biztos. Hogy jut eszedbe a párodat egy szexuális ragadozóhoz vagy pedofilhoz hasonlítani?” – tette fel a kérdést az egyik hozzászóló, mire egy másik arra mutatott rá, hogy a poszttal az anya leginkább magáról állított ki lesújtó bizonyítványt.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top