Mindennapok

Véletlenül ismerkedtek meg Snapchaten, pár évre rá eladták mindenüket és lakókocsival járják a világot

A legjobban eddig Budapesten érezték magukat, a pár szerint mindenki nagyon barátságos volt velük.
Véletlenül ismerkedtek meg Snapchaten, pár évre rá eladták mindenüket és lakókocsival járják a világot

16 évesen egy számára ismeretlen sráctól kapott Snapchaten üzenetet Hope Peacock. Ott volt a kontaktjai között, de nem emlékezett, honnan ismeri, ahogy a srác, James Hunter sem tudta, hogy kicsoda Hope, ő csak körüzenetet küldött az ismerőseinek.

Elkezdtek chatelni, majd hat hónappal később összejöttek, annak ellenére, hogy Anglia két távol eső pontján éltek. Ennek már hat éve, és tavaly márciusban úgy döntöttek, felmondanak a munkahelyeiken, eladják mindenüket és lakóautóval nekivágnak egy világ körüli útnak.

James a Metrónak elmondta, úgy nőtt fel, hogy az élet rendje, hogy keményen dolgozz, hogy évi egy-két szabira mehess és közben családot alapíts egy szép házban. Jamest azonban a jó munka és a szép ház nem tette boldoggá, ahogy párját sem, ezért indultak el. És nem bánták meg. Hope azt mondja, soha nem akar visszatérni a régi életébe.

Egy éve vannak úton, egyelőre Európát járják be. A legjobban eddig Budapesten érezték magukat, a pár szerint mindenki nagyon barátságos volt velük.

A koronavírus miatt egyelőre hazamentek, de kihasználják az időt arra, hogy online is végezhető munkát találjanak, hogy abból tovább tudják finanszírozni nomád életüket.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top