nlc.hu
Mindennapok
Korona istennőhöz imádkoznak, hogy szüntesse meg a koronavírust

Korona istennőhöz imádkoznak, hogy szüntesse meg a koronavírust

India jelenleg az egyik koronavírussal legfertőzöttebb ország a világon, így nem csoda, hogy sokan már csak a csodában bíznak. Például imádkozni kezdtek Korona istennőhöz, hogy szüntesse meg a vírust.

Egy nyugat bengáli településen nők egy csoportja sajátos módon kezdett küzdeni a koronavírus ellen: elkezdtek imádkozni Corona Mai-hez, vagyis Korona istennőhöz. A Chinnamasta tó partján állítottak fel neki egy kisebb szentélyt, ahol énekelnek és mantrákat mondanak, valamint gyümölcs, zöldség, ghít vagy kókuszpálma nedvéből nyert cukrot visznek neki – írta meg az odditycentral.

Imára kulcsolt szoborkezek (fotó: Pixabay)

Imára kulcsolt szoborkezek (fotó: Pixabay)

A nők úgy tervezik, hogy addig imádkoznak az istennőhöz, míg az meg nem szünteti a koronavírust. A Korona istennőhöz imádkozók életkora a huszonévesektől a hetvenesekig terjed, és mind úgy gondolják, hogy a járvány elleni küzdelem leghatásosabb módja, ha addig imádkoznak, míg el nem tűnik a világból a koronavírus. Addig is minden hétfőn és pénteken imádkoznak hozzá. És nem ők az egyedüliek Indiában. Egy férfi például Kerala városában egyenesen egy templomot hozott össze azért, hogy Korona Istennőhöz fohászkodjon. Ha a vakcinák és gyógyszerek nem bizonyulnak hatásosnak, az indiaiaknak kétségtelenül van egy B-tervük.

Friss híreink a koronavírusról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top