Mindennapok

Bokszmeccsel jelentették be a baba nemét

A TikTokon a videó önálló életre kelt, valószínűleg ez lesz a világ eddigi egyik leghíresebb gender reveal bulija.

Győzzön a jobbik baba – mondá’ a bíró, majd elkezdődhetett a bokszmeccs. Amerikában az utóbbi években egyre népszerűbbek lettek az úgynevezett gender reveal partyk, amiket azért tartanak, hogy egy pár bejelentse, fiuk vagy lányuk születik. 

A floridai Jacksonville-ben Rose Safar tartott bulit, az erről készült TikTok videó pedig önálló életre kelt. A család ugyanis ahelyett, hogy tortázzanak, egy bokszmeccset szerveztek a nagy bejelentésre. Megkérte két unokatestvérét, hogy vegyenek magukra túlméretett bébijelmezt, lépjenek be a kertjükben felállított ringbe. A meccs végén a fiú baba ütötte ki a lányt, és ezzel jelentették be, hogy a gyerek neme fiú. 

Safar azt mondta a Fox Newsnak, hogy az ötletet az unokatesójával közös „brainstorming” során ugrott be. „Valami vicceset, valami emlékezeteset akartam – mondta. – Megláttuk ezeket a jelmezeket a neten, és már magunk előtt is láttuk a bokszmeccset. A meccsben egyébként a két baba jeleníti meg a spermiumokat, a ring pedig a petesejtet, a meccs és a kék füst pedig azt szimbolizálja, hogy a fiú spermium ért előbb célba.” 

@bigrudie

Zayn Alloush March 2021 #genderreveal #beinspired #showyourtruecolors #baby #gimmesometruth #genderrevealfail #not #success #gendereveal #RhymePOV

♬ The Time Is Now (John Cena) – WWE & John Cena & Tha Trademarc

A videót már több mint kétmillióan néztek meg a TikTokon. 

Van itt még bőven extrém gender reveal: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top