nlc.hu
Mindennapok

Babafotók az ittas vezetés ellen

Sokkoló üzenet hordoznak ezek a tündéri babafotók

A kislány édesanyja ittasan balesetezett, és meghalt, de a gyereket meg tudták menteni. A babafotózással az elhunyt anyára emlékeztek, de a képek sokkoló üzenetet is hordoznak.
Babafotók az anya halála után

Az ittas vezetés elleni sokkoló figyelmeztetésnek is beillenek egy újszülött kislány fotói, aki császármetszéssel jött világra, miután az édesanyja alkoholos állapotban ült a volán mögé, és halálos autóbalesetet szenvedett.

A 23 éves Yesenia Aguilar 35 hetes terhesen, augusztusban karambolozott az autójával ittasan. Az orvosok császármetszéssel megmentették a kisbabát, ám az édesanyja életét már nem tudták megmenteni.

A gyászoló férj, a 36 éves James Alvarez úgy döntött, a tragédia ellenére megszervezi az újszülött kislánya, Adalyn Rose babafotózását, amit elhunyt felesége mindig is szeretett volna.

„A lányom az utolsó ajándék, amit a feleségem adott nekem, áldás és csoda” – mondta az apa. A babafotózáson az anya emlékére kedvenc tárgyaival fényképezték a csöppséget: a nő kedvenc virágai, takarója és esküvői fátyla is látható a fotókon, de van egy olyan is, amin a kislány elhunyt édesanyja fényképével látható.

Ugyanaz volt a fotós, aki a házaspár babaváró képeit is készítette. Grisel Leyva a közösségi oldalán osztotta meg a friss babafotókat, és azt írta végig nagybetűvel: HA ISZOL, NE VEZESS!

(GMA)

(Kiemelt kép: Instagram/James Alvarez)

Még több cikk az ittas vezetésről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top