Mindennapok

Ceruzaszoknyát és tűsarkút nemcsak nők hordhatnak, itt a tökéletes példa

Mark Bryannek elég komoly gyűjteménye van szűk szoknyákból és magas sarkú cipőkből, utóbbiakra lányának is nagyon fáj a foga, állítja.

Mark Bryan mérnökként dolgozik, Mark Bryan egy futball csapat edzője, Mark Bryan boldog családapa, Mark Bryan szívesen hord szűk szoknyákat és magas sarkú cipőket, mert úgy gondolja, a férfinadrágokból és -cipőkből nincs nagy választék.

Csak egy átlagos, heteroszexuális férfi vagyok, aki boldog házasságban él. Szeretem a szép nőket, a Porschékat, és szeretek szoknyában és magas sarkú cipőben járni. Még emlékszem azokra az időkre, amikor a lányok az iskolában nem viselhettek nadrágot. De most már bárki hordhatja nemtől függetlenül, szóval miért ne lehetne az érvényes a szoknyákra is. Másrészt a férfiak előbb hordtak magas sarkú cipőket, mint a nők. Rendben, azok nem tűsarkúak voltak, de akkor is előbb hordtak ilyen lábbeliket.

Bryan a Bored Pandának elmondta, mindig is csodálattal nézett a nőkre, akik tűsarkút és ceruzaszoknyát viseltek, no nem a szimpla külsőségek miatt, hanem azért, mert erősnek és magabiztosnak tűnnek. És igen, ő is sokkal erősebbnek, magabiztosabbnak érzi magát, ha tűsarkút visel, és állítja, ennek az élet más területén, például a munkában is megvan az előnye, sokkal jobban meg tud birkózni a stresszes helyzetekkel.

A férfit családja maximálisan támogatja, sőt, felesége néha még öltözködési tippeket is ad, a lánya pedig a legszívesebben elcsaklizná tőle a cipőit. Ezeket egyébként interneten rendeli, hiszen otthon van ideje rendesen kipróbálni, hogy tud-e bennük járni és állni, ha pedig egy lábbeli nem elég kényelmes, akkor sajnos nincs mit tenni, vissza kell küldeni. Hozzátette, természetesen nemcsak az számít, hogy egy cipő mennyire komfortos, hanem az is, hogy mennyire stílusos. Mark Bryan azt is elárulta, hogy a ruhákat nem igazán szereti, mert akkor nem tudja keverni a két nem ruhadarabjait, hiszen nem választhatja meg, milyen felsőrészt viseljen, ezért inkább a ceruzaszoknyákat preferálja, és azok közül is általában azokat, amelyek térdig érnek.

Először egyébként a főiskolás évek alatt hordott női cipőt, egy barátnője megkérte, hogy ő is viseljen magas sarkút, amikor táncolnak, és egy év alatt nagyon belejött. Szoknyát viszont öt évvel ezelőttig nem hordott, de felhívták a figyelmét arra, hogy sokkal jobban festene, ha nem nadrágot viselne a tűsarkú cipőkhöz.

Tapasztalatai szerint egyébként a nők sokkal elfogadóbbak, és inkább a férfiak azok, akik értetlenkednek, megjegyzéseket tesznek. Azoknak a férfitársainak, akik pedig szeretnék kipróbálni, milyen szoknyát és tűsarkút viselni, azt tanácsolja, hogy először alacsonyabb sarkú cipőkkel kísérletezzenek, és ahogy egyre magabiztosabbak lesznek, úgy lehet növelni a sarok magasságát. Illetve lehet, hogy először inkább a szoknyával tegyenek egy próbát, hiszen az egy picit elfogadottabb viselet.

Nem szabad félni. Egyes emberek olyanok, mint az állatok, megtámadják, akit gyengébbnek gondolnak. Mutasd meg, hogy bízol magadban, mutasd meg a világnak, hogy nem félsz, és senki nem fog piszkálni.

 

Kép: Getty Images

Kép: Getty Images

Még több cikk a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top