nlc.hu
Mindennapok

Egy csontváz a kisfiú legjobb barátja

Hátborzongató vagy vicces? Egy csontváz lett a 2 éves kisfiú legjobb barátja

A 2 éves kisfiú sehová sem hajlandó menni új barátja nélkül, aki történetesen egy csontváz.
Egy csontváz lett a kisfiú legjobb barátja

A kisgyerekek meglepő dolgokhoz tudnak ragaszkodni, simán előfordul, hogy PET-palack, USB-kábel lesz a kedvenc játékszerük. A 2 éves Theo viszont mindenkin túltesz, ugyanis egy 150 centis csontváz a legjobb barátja.

Édesanyja, a Utah állambeli Abby Brady azt mesélte, hogy a kisfiú egy hónapja vette észre az alagsorban a dekorációnak szánt csontvázat, és egyből azt kérte, hogy vigyék föl a házba. Rövid idő múlva pedig már nem volt hajlandó sehová sem menni újdonsült barátja nélkül, akit Bennynek nevezett el.

Benny elkíséri Theót a bevásárlásokra, a tengerpartra, vele utazik az autóban, reggelente pedig egymás mellett ülnek az asztalnál:

Theo édesanyja azt mondja, kicsit ijesztő fia új barátja, de amíg a gyerek ragaszkodik hozzá, ő nem fogja szétválasztani őket. Még karácsonykor sem, amikor bizonyára morbid helyzetek adódnak majd a csontváz társaságában.

De legalább Theo remekül időzítette az új barátságot, Bennyvel biztosan ő lesz a legmenőbb halloweenkor. A család azt tervezi, hogy a Karácsonyi lidércnyomás című animációs film szereplőinek öltöznek majd be, a csontváz pedig egy kiskocsiban követi majd őket.

(GMA)

(Kiemelt kép: Instagram/abigailkbrady)

Csontvázak halloweenkor:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top